sunnuntai 29. joulukuuta 2013

kahden k-tuolin entisöintiMeillä on ollut tänä syksynä koulussa entisöintiä/ verhoilua. Jokainen toi oman tuolinsa koululle ja sitä aloimme opettajan johdolla entisöimään. Oma tuolini on k-tuoli ja niitä oli kaksi kappaletta. Olen vuosien takaa löytänyt tuolit  roskalavalta ja olen tuoleihini vaihtanut vain kankaat. Muuta en osannut.. Tuolini hiukan nitisivät ja natisivat ja nyt sekin puoli tulisi kuntoon.

 Odotin jaksoa innolla ja sitä se sitten olikin. Tykkäsin aivan valtavasti. Alussa oli hiukan fyysisempää ja siitä hän tämä flikka tykkää. Oli upeaa nähdä mitä kaikkea tuoli sisälsi kun sitä purin  ja kun purku oli takana päin oli mielenkiintoista rakentaa siitä uutta tuolia:) Opettajana meillä oli rautainen ammattilainen, se jo teki jaksosta ison plussan.
Tuolin entisöinnissä opin itsestäni myös paljon. Uusia materiaaleja, työkaluja, työmenetelmiä erittäin mielenkiintoista.
 Mielenkiintoista oli myös nähdä toisten opiskelijoiden entisöinnin vaiheita ja tietenkin lopputulos oli se piste i-päälle!!!
Tässä tuolini vaiheita matkan varrelta.

Siitä kaikki alkoi:


Kauan kadoksissa ollut korukin löytyi;) Ja se oli siópinut joskus 3-vuotiaaan poikani ranteeseen, olipa poika kasvanut:)Kankaaksi valitsin Orientin kankaan,
Viimeisessä kuvassa kaksi valmista tuolia ja tekijä hyvin onnellinen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti